contactagendalinks
actueelbanner

Bekendmaking prijswinnaars prijsvraag tijdens open monumentendag (13 sept 2009)

Tijdens de openmonumenten dag heeft de ANV een prijsvraag gehouden waar veel mensen aan meegedaan hebben. De vraag was om 5 verschillen te zoeken in de brochure van de vereniging. De drie winnaars hebben een jaarabonnement gewonnen voor het lidmaatschap.

De winnaars zijn: M Timmermans, Nellie van Gaal en Leny van Eerd.

Proficiat met jullie lidmaatschap!

Wat ons verbaasde was dat er heel veel kinderen meegedaan hebben. Voor hen hebben we een speciale prijs uit geloofd. Zij mogen samen met een vriendje of vriendinnetje op 24 oktober een middag naar de boerderij. Ze gaan met de huifkar het buitengebied verkennen en leuke buitendingen doen. De kinderen die gewonnen hebben zijn:
Larissa van Ool, Derek van den Heuvel, Kirsten Maas en Sanne van Moll.

 

Winnaars prijsvraag (24 okt 2009)

openingsvergadering

We vonden het een gezellige middag, voor jonge kinderen en oudere kinderen. We gingen meteen met de huifkar op pad. En iedereen had een gezellig humeur. Toen we aankwamen, zijn we eerst even door het bos gelopen. Daar hebben we kleine natuurspulletjes meegenomen. 

Daarna zijn we hout gaan zoeken, want we gingen met kinderbijltjes hout hakken. Iedereen had plezier toen we het gingen doen. Het hout gebruikte we voor een klein vuurtje, wat we gemaakt hadden. Daarin hadden we knakworstblikjes gezet, die toen warm werden. We hebben ze warm waren de knakworstjes allemaal opgegeten. Van het hout hadden we nog stokjes gemaakt, waarmee we de knakworstjes op dat stokje konden prikken. Daarna zijn we terug gegaan naar de Zorgboerderij. We hebben daar nog een leuk herfststukje gemaakt van de spullen die we meegenomen hadden, met eten voor de vogels. Die zagen er op het einde mooi uit. 
 
Groetjes Kirsten Maas & Hanneke (Prijswinnaars kinderen)
Maarheeze 24 oktober 2009  Franca Swinkels en Anton Kerkhofs.

Voor meer foto's kijk hier