contactagendalinks
actueelbanner

Het landschap bekijken met ANV Land van Cranendonck

Hoe kijkt u naar het landschap?

Iedereen die je deze vraag stelt, zal er een ander antwoord op geven.

Een belangrijk aandachtspunt van ANV Land van Cranendonck is, een mooier buitengebied van Cranendonck creëren. Om iedereen bewust te maken van het buitengebied, hebben we drie schilderij lijsten gemaakt. Iedereen kan nu op zijn eigen manier naar het landschap kijken. Het landschap zie je veranderen met de tijd. Ook elke stap die je verplaatst geeft een ander beeld.

Martien Winters heeft voor de vereniging de landschapsschilderijen gemaakt en geplaatst. Het hout is afkomstig van een plaatselijke timmerman. Op het ogenblik staan de schilderijen op de volgende locaties: Grootschoterweg Budel Schoot, Blake Beemd Soerendonk en Molenheide ter hoogte van Cranendonck. In de loop van de zomer kunnen de schilderijen een keer op een andere locatie geplaatst worden.

De ZLTO afdeling Cranendonck heeft deze schilderijen financieel mogelijk gemaakt. De slogan van de ANV Land van Cranendonck "brengt natuur en landbouw samen" komt zo helemaal tot haar recht.

Wij nodigen u uit om het landschap te aanschouwen. Als u suggesties heeft over een mooier buitengebied, dan horen wij graag van u.

 

brabantwater